Om os​

Kvalitets Carporte er kvalitets carporte i flot design produceret i Tyskland.  Alle materialer kommer fra nogle af de største producenter i Europa, altid i høj kvalitet.

Kvalitets Carporte en kombination af den varme, naturen har givet træet og styrken fra stålet.​

​​

Kvalitets Carportes idegrundlag har været, at skabe et stort udvalg af kvalitets carporte i et flot design til fantastiske priser. 

Kvalitets Carporte har ingen udstilling, vi kommer derimod gerne ud med vores konsulenter, på adressen hvor carporten skal bygges, og De vil få et skriftlig tilbud på stedet, ud fra den betragtning, at projektet først er interessant hvis prisen er inde for hvad I ønsker at betale for Jeres nye carport projekt.

Det næste i projektet er så, hvis I gerne vil gå videre med en Kvalitets Carport, hvordan søger/anmelder man til kommunen, Kvalitets Carporte tager sig dette helt uden beregning.

Hvad med betalingen, Hos Kvalitets Carporte betales byggesættet først når I har fået det leveret på jeres adresse, ingen forudbetaling.

​Hvad med kvaliteten, en ting er at få carporten leveret i store truck pakker, hvor man ikke har en chance for at kontrollere, hverken mængde eller kvaliteten, hos Kvalitets Carporte har man den mulighed, at få carport byggesættet håndaflæsset og lagt i den rækkefølge som det skal monteres, og ikke mindst hvor carporten skal bygges, ved denne måde at levere på, er der rig mulighed som kunde for at tjekke kvaliteten og mængde af det leverede.

Hvad hvis der ønskes et isoleret redskabsrum. Kvalitets Carporten er designet til at kunne topisoleres med isopaneler. Kvalitets Carporten bruger 80 mm højsoleret isopaneler med pir suppleret med rockwool.

Ingen kuldebroer, 100 % rottesikring, indvendige x-finerplader til at kunne sætte ting op imod og hænge noget op på væggen.

Kan de se bort fra en udstilling, men derimod blive rådført, hvor jeres nye carport skal opføres, vil Kvalitets Carporte helt sikkert være et godt køb, en Kvalitets Carport med eget design, vil være ca. 40% billigere, end en carport af tilsvarende kvalitet.

​​: Flot Design
: Bedste kvalitet
: Fantastiske priser
: Sikker betaling
: Ingen forudbetaling
: Konsulentbesøg
: Vi ansøger hos kommunen
: Stort model udvalg

​Mvh​

Kvalitets Carporte​