Træcarport eller stålcarport til jeres hus​ på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Overvejer I, om I skal have en træcarport eller en stålcarport til jeres hus? Hos Kvalitets Carport har vi specialiseret os i smukke og funktionelle kvalitetscarporte. Vores carporte er en kombination af en træcarport og en stålcarport, og der er flere fordele ved at kombinere disse 2 materialer. Vi har kunder i hele Danmark, og leverer derfor både til Nordsjælland, resten af Sjælland, Fyn og Jylland.

En stålcarport i tilsvarende kvalitet vil være væsentlig dyrere

Måske overvejer I at anskaffe jer en stålcarport. Stålcarporte holder i mange år, men kommer også til at se slidte ud. Samtidig mangler de træets smukke og mere naturlige udtryk. Derfor kan I overveje at vælge en kombination af en træcarport og en stålcarport, som kombinerer træets varme og stålets styrke.

En træcarport kan nemt friskes op, måske hvert 5.-6. år. Det kan en stålcarport ikke, og derfor bliver den kedelig at se på. Vores træcarporte er i tysk kvalitet, når det er bedst, og materialerne kommer fra de største producenter i Europa. De har et flot design, og carportene kan leveres med et isoleret redskabsrum. 

​Vi sørger for montage og alle godkendelser hos myndighederne, og der er sikker betaling og ingen forudbetaling. Vi er med hele vejen, og vores konsulenter gennemgår gerne vores store modeludvalg sammen med jer.

Kontakt os for at få et tilbud på en kombineret træcarport/stålcarport

Vores konsulenter, som er i hele landet, kommer meget gerne forbi med gode ideer og vejledning. Konsulenten laver straks et tilbud når han er på jeres adresse. De gode ideer og flotte carporte er først gode, når prisen er rigtig.

​​

I er velkomne til at få en snak, og I kan ringe til os på telefon 22 95 53 73. I kan også skrive til os på e-mail info@kvalitetscarporte.dk.